Wicked Problems Plaza

Organisatie

Het Partnerships Resource Centre is een open kennis- en onderzoekscentrum op het gebied van cross-sectorale partnerschappen voor duurzame ontwikkeling. Het maakt deel uit van de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een van de producten van het Partnerships Resource Centre is de Wicked Problems Plaza: een wetenschappelijk onderbouwde methodologie om ingewikkelde maatschappelijke issues met diverse stakeholders in een sessie van een dag dichter bij een oplossing te brengen.

Rol

Faciliteren van Wicked Problems Plaza bijeenkomsten over diverse thema’s, waaronder  het vluchtelingenvraagstuk en een reeks van vier bijeenkomsten over zes van de 17 Sustainable Development Goals in samenwerking met RVO en de New World Campus. Meedenken met management en medewerkers van het Partnership Resource Centre over de verdere ontwikkeling van het concept van Wicked Problems Plaza op basis van praktijkervaring.

Resultaat

Een aantal succesvolle bijeenkomsten (en een wat mindere). Duidelijke verbeterpunten voor de ontwikkeling van het concept van de Wicked Problems Plaza, gewaardeerd door de opdrachtgevers.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.