De ideale opdracht

Organisatie

Een strategisch samenwerkingsverband op het gebied van migratie of internationale samenwerking. Zowel bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties als de overheid zijn betrokken. Idealiter word ik ingehuurd door een bedrijf.

Rol

In de ideale opdracht draag ik eindverantwoordelijkheid, maar heb ik niet per se medewerkers op de payroll. Als programmadirecteur is het mijn rol verschillende partijen te verbinden, zowel inhoudelijk als organisatorisch, de focus op het gezamenlijke doel te houden en tot concrete resultaten te komen in een goede sfeer.

De opdracht is helder omschreven maar inhoudelijk complex, met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. In theorie delen alle partijen een duidelijke doelstelling. In de praktijk zijn er obstakels. De gedeelde doelstelling moet worden omgesmeed tot een gezamenlijk plan van aanpak en vervolgens in de praktijk gebracht.

De ideale opdracht kan uitgevoerd worden in vier dagen per week vanuit omgeving Amsterdam.

Contact

Heb jij mogelijk een dergelijke opdracht, of iets vergelijkbaars? Leuk!

In 2018 vond ik mijn ideale opdracht bij de Refugee Talent Hub. Inmiddels is die omgezet naar een vast dienstverband dus ik heb geen tijd en ruimte voor nog zoiets moois ernaast. Maar misschien ken ik iemand anders die de klus voor je kan klaren. En sowieso hoor ik graag waar je mee bezig bent. Neem dus even contact met me op, dan praten we verder.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.